Delivery

DOBAVNI ROK

Večino proizvodov, ki so objavljeni v spletni trgovini rem-power.com in jih posamezni trgovec ima na zalogi, mora po prejetem naročilu dobavili najkasneje v roku za dostavo, ki je naveden ob artiklu na spletni strani. To je običajno 3-10 dni, odvisno od izbranega načina plačila oz. tudi od dostavne službe, na kar nimamo vpliva.

Rem-power.com si pridržuje pravico do podaljšanja dobavnega roka v primeru višje sile (t.j. požar, potres, poplave, vojne, virusnega stanja, stavke, neurja, prometni zastoji, državni ukrepi, drugi nepredvidljivi dogodki), ki lahko dobavo naročenega blaga bistveno otežijo ali onemogočijo dostavo. Posamezni trgovec je ob nastanku ali prenehanju višje sile nemudoma dolžan obvestiti stranko in se dogovoriti za nov termin dostave.

PREVZEM IN DOSTAVA BLAGA

Kupcem omogočamo dostavo blaga preko ponudnikov paketne distribucije, s katerimi imamo podpisano pogodbo in sodelujejo z rem-power.com.

Ti blago dostavijo do kupca v vse kraje Slovenije. Nosilec stroškov dostave je kupec, razen v primeru brezplačne dostave, ki se posebej definira v splošnih pogojih. Upravljalec spletne strani ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca (katerekoli paketne distribucije).

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebino. S podpisom dobavnice ta namreč potrjuje količino in vrsto prevzetega blaga, kajti kasnejših reklamacij glede količine in vrste blaga ne upoštevamo. V primeru poškodbe pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelke) reklamirati pri dostavljavcu, kateri je obvezan rešiti reklamacijo na svoje stroške v primeru, da se mu dokaže odgovornost. O poškodbi pošiljke kupec obvesti tudi trgovca, ki mu je blago dostavil.

CENIK DOSTAVE

TEŽA POŠILJKE

CENA DOSTAVE

do 2 kg

3.99 €

2 – 5 kg

7,32 €

5 – 15 kg

10,37 €

15 – 30 kg

15,62 €

30 – 50 kg

20,13 €

50-80 kg

48,80 €

80 kg +

99,90 €

Vse cene vključujejo DDV.

Working hours: Monday – Friday | 07.00 h – 15.00 h

Cookies & Privacy

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website